TS, transfer gündemimizde yok

Yener, yaptığı açıklamada, Mısır Milli Takımının oyun kurucusu Hüsni Abd Rabo ile prensipte anlaştıkları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Böyle bir transfer görüşmesi yapmadıklarını ifade eden Yener, ''Gündemimizde şu an transfer yok.

TS, transfer gündemimizde yok
Yener, yaptığı açıklamada, Mısır Milli Takımının oyun kurucusu Hüsni Abd Rabo ile prensipte anlaştıkları yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Böyle bir transfer görüşmesi yapmadıklarını ifade eden Yener, ''Gündemimizde şu an transfer yok. Mısırlı oyuncuyla ilgili yazılanların bizimle hiçbir ilgisi yok. Önerilme veya görüşülme gibi bir durum da olmamıştır. Bu haber tamamen gerçek dışıdır'' dedi.

Şu an önlerindeki Gaziantepspor maçını düşündüklerini kaydeden Yener, şunları söyledi:

''Ligde her maç zor. Gaziantepspor da her ne kadar son maçını sahasında kaybetmiş olsa da iyi bir takım. Konyaspor karşısında aldıkları yenilgi Gaziantepspor'un güçsüz bir takım olduğunu göstermez. İyi oyunculardan kurulu bir takım.

Ancak Trabzonspor daha kaliteli bir takım. Sahamızda, seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı kazanıp yeni bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz. Umarım maç dilediğimiz gibi sonuçlanır.''

Futbolcuların, Galatasaray maçının etkisini üzerlerinden attığını ifade eden Yener, ''Antrenmanlarda gayet iyi çalışıyorlar. Galatasaray maçının bu maça yansıyacağını düşünmüyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor