TS Tonya'ya çıkarma yaptı

Trabzonsporlu futbolculardan İbrahima Yattara, Tayfun, Barış ve Abdülaziz Tonya Belediyesi'ni ziyaret ettiler. İlçe merkezinde toplanan yaklaşık 2  bin civarında taraftar, oyuncuları alkış, tezahürat ve çiçeklerle karşılayarak büyük sevgi gösterisinde bul

TS Tonya'ya çıkarma yaptı

Trabzonsporlu futbolculardan İbrahima Yattara, Tayfun, Barış ve Abdülaziz Tonya Belediyesi'ni ziyaret ettiler. İlçe merkezinde toplanan yaklaşık 2  bin civarında taraftar, oyuncuları alkış, tezahürat ve çiçeklerle karşılayarak büyük sevgi gösterisinde bulundular.

 Futbolcularla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren taraftarlar, futbolculardan şampiyonluk sözü aldılar. Bu arada bir sandalyenin üzerine çıkan Yattara, taraftarlarla, “Bordo – mavi, şampiyon Trabzon” tezahüratında bulundu.

Taraftarların yoğun ilgisinin küçük bir izdiham yarattığı Tonya'da Belediye Başkanı Ahmet Kurt, oyunculara meşhur Tonya tereyağından hediye etti.

Bazı taraftarlar Gineli futbolcu Yattara'nın kafasından öperek, sevgi gösterisinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor