TS TFF'ye başvuru yapacak

Trabzonspor hafta sonu karşılaşacağı Antalyaspor maçı saatinin değiştirilmesi için yarın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ye bir dilekçe ile başvuru yapacak. Turkcelll Super Ligi 5. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. T

TS TFF'ye başvuru yapacak
Trabzonspor hafta sonu karşılaşacağı Antalyaspor maçı saatinin değiştirilmesi için yarın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)'ye bir dilekçe ile başvuru yapacak.

Turkcelll Super Ligi 5. haftasında Trabzonspor sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Trabzonspor maçın başlama saatini 19.00 iftar saatine rastlamasından dolayı Federasyona bu konuda bu maçın başlama saatini 19.30'a alınması için bir dilekçe ile başvuru yapacak.


Trabzonspor yönetimi Antalyaspor maçını başlama saatinin iftar saatine rastlamasından dolayı taraftarın stadı doldurması için böyle bir saat değişikliği için federasyona yazılı bir başvuru yapacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor