TS Tekelioğlu ile görüştü

Özkan Sümer'in izleme komitesinin başına getirilmesinin ardından Alt Yapı koordinatörlüğüne getirilmesi beklenen Sadi Tekelioğlu ile bugün ön görüşme yapıldı. Daha önceki haberimiz:Sadi Tekelioğlu TS'ye mi geliyorTrabzonspor  yönetimi yıllardır yapılan ya

TS Tekelioğlu ile görüştü

Özkan Sümer'in izleme komitesinin başına getirilmesinin ardından Alt Yapı koordinatörlüğüne getirilmesi beklenen Sadi Tekelioğlu ile bugün ön görüşme yapıldı. 

Daha önceki haberimiz:

Sadi Tekelioğlu TS'ye mi geliyor

Trabzonspor  yönetimi yıllardır yapılan yanlış transferlere trilyonlarca bedel öderken, bu güne kadar yaz boz tahtası haline getirilen izleme komitesi yeni yönetimle birlikte yeni düzenlemeye giriyor.

Transferi  Hocalar Değil komite yapacak

Başkan Sadri Şener başkanlığında yönetim kurulunun yeni düzenleme yaparak oluşturacağı futbolcu izleme komitesinin başına Özkan Sümer'in getirileceği iddia edildi.

Trabzonspor'da futbolcu transferleri artık Teknik Direktörlerin istekleri doğrultusunda gerçekleştirilmeyecek olup, Başkanlığına Özkan Sümer'in getirilmesi planlanan bu komite tarafından gerçekleştirilecek.

Sadi Tekelioğlu Trabzonspor'a mı dönüyor

Alt yapı Genel Koordinatörü Özkan Sümer'in kurulacak yeni izleme komitesinin başına getirilmesi kesinleşirken, boşalan Alt yapı Koordinatörlüğü'ne de Trabzonspor'un eski teknik direktörlerinden Sadi Tekelioğlu'nun getirileceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Bilindiği gibi daha önceden Özkan Sümer'den boşalacak olan Alt yapı sorumluluğuna Ekrem Al'ın getirileceği ismi kulislerde dolaşmış ve Ekrem Al'ın yapılan görüşmeler sonucunda bu teklifi kabul etmediği iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler