TS Tekelioğlu ile anlaştı

Alt Yapı Koordinatörlüğü için düşünülen Sadi Tekelioğlu yönetim kurulu ile bugün yaptığı görüşmede prensipte anlaşmaya vardı .Resmi açıklama ay sonunda yapılacak.YÖNETİM KARAR VERDİ Trabzonspor yönetim kurulu alt yapı koordinatörlüğü için düşünülen eski t

TS Tekelioğlu ile anlaştı

Alt Yapı Koordinatörlüğü için düşünülen Sadi Tekelioğlu yönetim kurulu ile bugün yaptığı görüşmede prensipte anlaşmaya vardı .Resmi açıklama ay sonunda yapılacak.

YÖNETİM KARAR VERDİ
Trabzonspor yönetim kurulu alt yapı koordinatörlüğü için düşünülen eski teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile prensipte anlaşmaya vardı. Yönetim kurulu bugün teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile bir araya gelirken yapılan görüşmede alt yapı koordinatörlüğü için her konuda anlaşmaya vardı. Yönetimin resmi açıklamayı ay sonuna kadar yapılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor