TS Taraftarının Sabrı Taştı

Bordo-mavili taraftarlar adına açıklama yapan Mehmet Demirel, Trabzonspor'un son yıllardaki başarısızlığına çok üzüldüklerini belirterek, mevcut yönetimin görevi bırakmasını istediklerini söyledi.Trabzonspor'un eski başarılı yıllarını özlediklerini ve şu

TS Taraftarının Sabrı Taştı

Bordo-mavili taraftarlar adına açıklama yapan Mehmet Demirel, Trabzonspor'un son yıllardaki başarısızlığına çok üzüldüklerini belirterek, mevcut yönetimin görevi bırakmasını istediklerini söyledi.

Trabzonspor'un eski başarılı yıllarını özlediklerini ve şu anki durumun kendilerini çok üzdüğünü kaydeden Demirel, "Şampiyonluk istemiyoruz, hiç olmazsa ezilmeyelim. Başkan ve yönetim artık Trabzonspor'a bir şey veremezler. Artık ulusal medyada yerimiz yok. Sahada başarımız yok. Sıradan futbolcularla birlikte bir yerlere gelmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Şu ana kadar 500'ün üzerinde imza topladıklarını ve kampanyayı sürdüreceklerini dile getiren Demirel, "Biz Trabzonspor'a kim faydalı olacaksa onun gelmesini istiyoruz. Eski başkanlardan Mehmet Ali Yılmaz'ı istiyoruz. Çünkü sahada onunla başarımız oldu, hiçbir zaman da ezilmedik" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor