TS taraftarının çifte standart isyanı!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, "Günahların Takımı Fenerbahçe" pankartına verilen cezanın çiftte standardın bir göstergesi olduğunu söyledi.Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, yaptığı açıklamada, bordo-mavili kulü

TS taraftarının çifte standart isyanı!

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, "Günahların Takımı Fenerbahçe" pankartına verilen cezanın çiftte standardın bir göstergesi olduğunu söyledi.

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, yaptığı açıklamada, bordo-mavili kulübe verilen cezanın haksız yere verildiğini belirterek, "Asılan pankartta küfür yok. Hiçbir şey yok. Ama bu pankart ceza alıyor. Fenerbahçe tribünlerine asılan müstehcen pankartlar ise görmezlikten geliniyor. Bu çiftte standardın bir göstergesidir. Bu yüzden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i sevmiyoruz" dedi.

Kodalak, "Trabzonspor'a bu cezayı verenler ilk önce Fenerbahçe tribünlerine bakmalarını istiyoruz. Biz bu pankartları göstermeye utanıyoruz. Bu nasıl bir anlayış tarzı ve yönetim biçimidir anlamakta zorluk çekiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler