TS taraftarını umut sardı

Sezona büyük beklentilerle hazırlanan, ürün satışlarında patlama yaşanmasına sebep olan ve kombinelere tarihin en ciddi ilgisini gösteren Trabzonspor taraftarının takıma güveni giderek artıyor. Özellikle ortaya konan pozitif futboldan yana memnun görünen

TS taraftarını umut sardı
Sezona büyük beklentilerle hazırlanan, ürün satışlarında patlama yaşanmasına sebep olan ve kombinelere tarihin en ciddi ilgisini gösteren Trabzonspor taraftarının takıma güveni giderek artıyor.

Özellikle ortaya konan pozitif futboldan yana memnun görünen Bordo-Mavililer, sanal alemdeki forumlarda da gelecek karşılaşmaların organizasyonlarını yapıyor. İki maçtır takımlarından uzak kalan Trabzonsporlular'ın Süper Lig'in 10. haftasında Hacettepespor ve 11 Kasım'da Türkiye Kupası'nda oynanacak Beşiktaş maçlarında Avni Aker'i doldurup takıma büyük destek vermesi bekleniyor.

Yattara'ya özel ilgi
Teknik heyet ve yönetim Gineli futbolcunun eski formuna kavuşması adına elinden geleni yapıyor. Karadeniz temsilcisinin hocası Ersun Yanal, kazanmak adına yıldızına her hafta şans tanırken, yöneticilerin de Yattara'dan artık sadece Trabzonspor'a konsantre olmasını istedikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor