TS taraftarından UEFA'ya mail yağmuru!

Haber61.net'in bir kaç gün önce duyurarak destek olduğu mail kampanyası taraftarlar tarafından olumlu karşılandı. Trabzonsporlu taraftarlar, FIFA, UEFA, Avrupa’daki futbol kulüpleri, Federasyonlar, Avrupa Birliği Komisyonu Temsilcilerini, Avrupa Ülkeleri

TS taraftarından UEFA'ya mail yağmuru!

Haber61.net'in bir kaç gün önce duyurarak destek olduğu mail kampanyası taraftarlar tarafından olumlu karşılandı. 

Trabzonsporlu taraftarlar, FIFA, UEFA, Avrupa’daki futbol kulüpleri, Federasyonlar, Avrupa Birliği Komisyonu Temsilcilerini, Avrupa Ülkeleri Spor Bakanları, UEFA yönetim Kurulu üyelerini ve Avrupa Birliği Parlementosu temsilcilerini mail ve fax yağmuruna tuttu.

Sosyal medya üzerinden organize olan bordo mavili taraftarların gönderdiği mail ve faxlarda, çeşitli tapeler, belgeler, Türkiye Futbol Federasyonu’nun verdiği kararlar yer alıyor. Bordo mavili taraftarlar mail organizasyonunun Trabzonspor lehine kararlar çıkana kadar devam edeceğini belirtti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor