TS taraftarından Passolig'e bir tepki daha!

Trabzonspor taraftar gruplarından VİRA’nın Passolig uygulamasına tepkisi devam ediyor.Tüm sezon boyunca Passolig almayacağını duyuran grup bir kampanya başlatarak, "Passolig almıyoruz, ücretini kulübümüze bağışlıyoruz" çağırısında bulundu. Gruptan yapılan

TS taraftarından Passolig'e bir tepki daha!

Trabzonspor taraftar gruplarından VİRA’nın Passolig uygulamasına tepkisi devam ediyor.

Tüm sezon boyunca Passolig almayacağını duyuran grup bir kampanya başlatarak, "Passolig almıyoruz, ücretini kulübümüze bağışlıyoruz" çağırısında bulundu. Gruptan yapılan açıklama şöyle: 

"Kulübümüzün Passolig'i bir gelir kapısı olarak gösterme yönündeki ısrarcı tutumu karşısında, Passolig almama yönündeki tavrımızın, kulübümüzün kazanımlarını engelleme adına olmadığını bir kez daha ortaya koymak istedik. Bu nedenle bizimle aynı düşünceyi paylaşan, Passolig uygulamasına boyun eğmeyen tüm üyelerimiz ve taraftarlarımız için bir hesap açarak burada toplayacağımız Passolig ücretlerini kulübümüze bağışlayacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler