TS taraftarından Onur'a mektup

Spor toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'u Karabük'te yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu karşıladı. Bir taraftar, hayranı olduğu kaleci Onur'a mektup verdi.Trabzonspor kafilesi, konaklayacağı Safranbolu İlçesi'ndeki ot

TS taraftarından Onur'a mektup

Spor toto Süper Lig'de Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor'u Karabük'te yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu karşıladı. Bir taraftar, hayranı olduğu kaleci Onur'a mektup verdi.

Trabzonspor kafilesi, konaklayacağı Safranbolu İlçesi'ndeki otelin önünde coşkuyla karşılandı. Taraftarlar, 'Gözlerinde akan yaşlar şerefimiz, Onur Recep Kıvrak biz hep seninleyiz' sloganıyla kaleci Onur'a sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarlar, Onur ile birlikte yardımcı antrenör Hami Mandıralı'ya çiçek verdi.

Karabük Üniversitesi öğrencisi Mecit Yakupoğlu adlı taraftar, kaleci Onur'a, "25 yaşında Trabzonspor efsanesi olan bu adamı izlemekten büyük onur duyuyoruz. Bizden daha iyi Trabzonsporlu olan bu adamın sahadaki hırsı ve gözyaşları bizim de namuz davamızdır" ifadelerinin yer aldığı mektubu verdi. Yakupoğlu, Onur'dan notu tüm takım arkadaşlarına okumasını istedi.

Onur, "Trabzon'u Trabzon yapan sizin gibi yürekli insanlar" diyerek taraftarlarla hatıra fotoğraf çektirdi. Onur, daha sonra otele geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler