TS Taraftarından İlginç Protesto

74 yıl önce Trabzon'da çekilen bir resmi tribünlere asan taraftarlar, Bordo-Mavili kulübe verilen cezayı ilginç bir şekilde protesto etti.'Tahrik etmezseniz...'Bordo-Mavili taraftarlar Federasyon'un takımlarına verdiği 5 maçlık cezayı tribünlere astıkları

TS Taraftarından İlginç Protesto

74 yıl önce Trabzon'da çekilen bir resmi tribünlere asan taraftarlar, Bordo-Mavili kulübe verilen cezayı ilginç bir şekilde protesto etti.

'Tahrik etmezseniz...'
Bordo-Mavili taraftarlar Federasyon'un takımlarına verdiği 5 maçlık cezayı tribünlere astıkları pankartlarla protesto etti. Taraftarlar, 1933 yılında Trabzon İdmanocağı ve İstanbulspor arasında oynanan maçtan bir resmi, afiş yapıp tribüne astı. Bu enstantanenin yanına “Biz futbolu böyle seyrettik, yine seyrederiz, siz tahrik etmezseniz” yazan bir pankart asıldı.

Saha dışından destek
Bu arada taraftarlar seyircisiz oynanan maçta da bir yolunu bulup takımlarına destek oldu. Avni Aker'e gelen taraftarlar, stat dışından yaptıkları tezahüratlarla takımlarına destek vermeye çalıştı. Bu grubun yaptığı tezahüratlar saha içinden de duyuldu. Ayrıca Trabzonspor sahaya “Bugün deprem olsa ne yaparsınız. Zorunlu deprem sigortamızı yaptıralım” yazılı pankart ile çıktı.

Fanatik

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor