TS taraftarından harekete geç çağrısı

Bu arada Trabzonspor’un taraftar gruplarından bordomavi.net, Yargıtay’ın şike kararının ardından bir açıklama yaparak, Trabzonspor Yönetim Kurulu’nu gerekli adımları atmamakla eleştirdi. Yargıtay kararının ardından şikenin resmileştiğinin belirtilen yazıl

TS taraftarından harekete geç çağrısı

Bu arada Trabzonspor’un taraftar gruplarından bordomavi.net, Yargıtay’ın şike kararının ardından bir açıklama yaparak, Trabzonspor Yönetim Kurulu’nu gerekli adımları atmamakla eleştirdi. Yargıtay kararının ardından şikenin resmileştiğinin belirtilen yazılı açıklama şöyle:

"Seçildiği tarihten bugüne kadar, Trabzonspor geçmişi ve taraftarının önceliklerine aykırı onlarca hareketine rağmen, biraz da sürecin hassasiyeti nedeni ile gereken tepkiyi görmeyen Sayın Başkan Hacıosmanoğlu için artık Yargıtay kararı sonrası en kritik sınav başlamaktadır.

Bu aşamadan itibaren Sayın Başkan’dan beklentimiz, havaalanlarında ya da parti mitinglerinde siyasilerle pozlar vermeyi, seçilirken kendisini göremeyeceğimizi iddia ettiği spor programlarında açıklamalar yapmayı ve tek adam yönetimini bir kenara bırakarak, kendi Yönetim Kurulu’nun fikri ve manevi desteği ile başta Fenerbahçe olmak üzere şike yapan bütün kulüplere gereken cezanın verilmesi, kulübümüzün hakettiği 2010-2011 sezonu kupasının müzemize getirilmesi ve artık ceza hukuku açısından da kesinleşen şike nedeniyle uğradığımız zararların tazmin edilmesini sağlamak üzere, işinin ehli hukukçulara yetki vermesidir.

Bunları yapmak yerine, şike lobisinin tek isteği olan süreci zamana yayma fikrine hizmet edenleri Trabzonspor'a ve değerlerine ihanet içerisinde göreceğimizi açıkça belirtiyoruz!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor