TS Taraftarından Anlamlı Proje

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, başlattıkları Bordo-Mavi Okul Projesi ile hem eğitime katkıda bulunmak istediklerini hem de Trabzonspor sevgisini yeni nesle aktarmayı amaçladıklarını söyledi.Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin başlattı

TS Taraftarından Anlamlı Proje

Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, başlattıkları Bordo-Mavi Okul Projesi ile hem eğitime katkıda bulunmak istediklerini hem de Trabzonspor sevgisini yeni nesle aktarmayı amaçladıklarını söyledi.

Trabzonspor Taraftarlar Birliği'nin başlattığı Bordo-Mavi Okul Projesi kapsamında onarımı yapılan ve bordo maviye boyanan Trabzon Merkez Karlık İlköğretim Okulu 2007-2008 eğitim-öğretim sezonuna hazırlanıyor. Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, ilk kez bir takımın taraftarlarının böyle bir proje başlattığını belirterek, "Trabzonspor'un 23 yıldır şampiyonluğu yakalayamaması ve belirli bir başarısızlığın ortada olması nedeniyle yeni yetişen neslin Trabzonspor'dan uzaklaştığını fark ettik.

Hem eğitime katkı sağlamak hem de yeni yetişen nesle Trabzonspor sevgisini aşılamak için böyle bir proje başlattık. Kamuoyunda oluşan Trabzon ve Trabzonspor taraftarlarının imajını söylendiği ve konuşulduğu gibi olmadığını herkese göstermek istiyoruz" diye konuştu.

Proje kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileriyle görüştüklerini ifade eden Söğüt, "Milli Eğitimin belirleyeceği bir okulda bu işe başlamak istedik. Öğrencilerimizin daha temiz, daha hijyenik ve daha güzel bir ortamda bordo mavi renkler arasında eğitim görmesini istedik. Trabzon merkeze bağlı Karlık İlköğretim Okulu'nu belirledikten sonra çalışmalarımıza başladık. Okulunu çevresini demir parmaklıklarla çevirerek, bordo-mavili renklere boyadık. Okulu komple bordo-mavi renge boyuyoruz.

Sınıfları  yeniledik. Bütün sınıflara bilgisayar koyacağız. Futbol sahasını yeniden düzenliyoruz. Biz bu işte aracıyız. Trabzon ve Trabzonspor'u seven işadamlarımızdan, ağabeylerimizden rica ediyoruz. Herkes gönlünün yettiği kadar katkıda bulunsun. Sınıfları yaptıranların isimlerini o sınıflara vereceğiz" dedi.

"Stadyumda ufak bir olay olsa bunlar hemen gündeme taşınabiliyor. Ama taraftarın yaptığı güzel şeyler, yansıtılamıyor" diyen Söğüt, "Biz sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu düzenlediğimiz seminerlerle ve çeşitli etkinliklerle insanlara anlatmaya çalışıyoruz. Trabzonspor taraftarının kamuoyunda oluşan bugünkü imajından rahatsızız. Bir kişinin yaptığını tüm camiaya mal etmek yanlış.

Her stadyumda olabilecek hadiseler maalesef bizim stadyumumuzda da yaşanıyor. Başlattığımız bu projeyle gerçek Trabzonspor taraftarın nasıl bir karaktere sahip olduğunu herkesin görmesini istiyoruz. Bu projeyi yapıyoruz. İnşallah anlımızın akıyla yeni eğitim ve öğretim sezonuna bu okulu yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor