TS taraftarından Aksu'ya Cevap

Daha önceki açıklamalarında devre arası transfer döneminde takıma en az 2 futbolcu katılacağı yönünde görüş belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu, hüsranla sonuçlanan Yusuf Şimşek transferinin şokunu atlatmaya çalışırken transfer aray

TS taraftarından Aksu'ya Cevap


Daha önceki açıklamalarında devre arası transfer döneminde takıma en az 2 futbolcu katılacağı yönünde görüş belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetim kurulu, hüsranla sonuçlanan Yusuf Şimşek transferinin şokunu atlatmaya çalışırken transfer arayışlarını da sürdürüyorlar.

Trabzonspor'da transfer çalışmalarını yürüten isimlerden birisi olan Mali sayman ve transfer komitesi üyesi Mahmut Aksu bugün yaptığı  açıklamada, Birilerinin istemiyle transfer yapamayacaklarını belirterek , "Transfer sezonun başlamasından itibaren çok detaylı bir araştırma içerisine girdik ve bir çok isim üzerinde görüşmeler yaptık. Ancak internet sitelerinde birileri transfer istiyor diye bu takıma takviye yapmayız. Eğer övülmek için transfer yapmak isteseydik, iki transfer yaptıktan sonra bacak bacak üstüne atıp otururduk. Biz kulübü ve ekonomik koşulları göz önünde bulunduruyoruz. Trabzonspor'un mevcut ekonomik durumunu sarsacak her hangi bir girişimde bulunmayız" dedi.

Taraftar Trabzonsporu internetten takip ediyor:

Türkiye'nin ve dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan Trabzonspor taraftarları, Trabzonspor ile ilgili haberlere en çabuk ve hızlı şekilde internetten ulaşırken, internet siteleri sayesinde haberlere yorum yazıp görüşlerini belirtip, duygu düşünce ve beklentilerini yansıtmaktadır.

Trabzonspor taraftarları duygu, düşünce ve beklentilerini internet siteleri aracılığı ile belirtirlen,Aksu'nun “Ancak internet sitelerinde birileri transfer istiyor diye bu takıma takviye yapmayız.” Açıklaması eleştirilere neden oldu.

Kendilerinden birileri olarak bahsedilmesinden rahatsızlık duyduklarını ifade eden bir çok kişi mail ve telefon ile haber merkezimize ulaşarak “Biz birileri değiliz, Trabzonspor taraftarıyız, sayın Aksu'nun telefon numarasını verin internet üzerinden değil bizzat telefon açarak transfer istediğimizi söyleyelim, ayrıca transferi sadece internet sitelerinde birileri değil, yönetim ve teknik kadrodan da isteyen birileri var” dediler.

Bir çok konuda Yönetimin ve kulübün yanında olduklarını ve bu görüşlerini de internet siteleri aracılığı ile dile getirdiklerini söyleyen taraftarlar “O zaman birileri olmuyorduk ta şimdi mi olduk. Biz o zamanda Trabzonsporluyuz şimdi de” ifadelerini kullandılar.

İlgili haber:

Trabzonspor Sosa'ya talip

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor