Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

Okutan, AK Parti Trabzon milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Asım Aykan ile AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve beraberindeki parti yöneticilerini kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Gümrükçüoğlu'nun belediye başkan adaylığı dol

Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

Okutan, AK Parti Trabzon milletvekilleri Cevdet Erdöl ve Asım Aykan ile AK Parti Trabzon belediye başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve beraberindeki parti yöneticilerini kabulü sırasında yaptığı konuşmada, Gümrükçüoğlu'nun belediye başkan adaylığı dolayısıyla kamu kurumlarını ve diğer müesseseleri ziyaret ettiğini, bu çerçevede ilk ziyareti Valiliğe yaptıklarını belirtti.

Gümrükçüoğlu'na çalışmalarında başarı dileyen Okutan, ''Demokrasinin güzelliği bu. Güzel bir yarış olacak, seçilmek için halka dönecekler ve halktan onay alınacak. Halka hizmet için tatlı bir yarış, rekabet olacak. Bize düşen seçimi adil, uygun şekilde yapmaya zemin hazırlamaktır. Bunu da en güzel şekilde yapmaya gayret edeceğiz'' dedi.

Gümrükçüoğlu ise AK Parti Trabzon belediye başkan adayı olarak şehrin en büyük mülki amiri olan Vali Okutan'ı ziyaret ederek çalışmalara başladıklarını ifade ederek, ''Barış ve kardeşlik ortamında demokrasinin güzelliği olan yarışma ile bu seçim süreci devam edecektir. Hukuk içinde ve bu güzel yarışın sonucunda Trabzon'a en iyi, en güzel hizmeti getirebilmek için diğer arkadaşlarla sürdürdüğümüz yarışı 30 Mart sabahı sonlandırmış bulunacağız. Biz Trabzon'un en iyisini, en hayırlısını, en doğrusunu takdir edeceğine inanıyoruz'' diye konuştu.

Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel