Ersen Martin Trabzon'u arıyor

Trabzonspor'dan geçtiğimiz sezon olaylı bir şekilde İspanya La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer olan Ersen Martin kulübünden ayrılacağını söyledi. Recreativo'ya geldiğinden beri yaşadığı sakatlardan dolayı pek fazla forma şansı bulamayan E

Ersen Martin Trabzon'u arıyor

Trabzonspor'dan geçtiğimiz sezon olaylı bir şekilde İspanya La Liga takımlarından Recreativo Huelva'ya transfer olan Ersen Martin kulübünden ayrılacağını söyledi.

Recreativo'ya geldiğinden beri yaşadığı sakatlardan dolayı pek fazla forma şansı bulamayan Ersen, sakatlığının yaklaşık 2 ay önce tamamemen geçmesine rağmen hala forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Yönetimin ve teknik heyetin "Senden memnunuz, takımda kalmanı istiyoruz" açıklaması üzerine Ersen Martin gitme kararından vazgeçmişti. Hafta sonu oynanan Sporting Gijon maçı öncesi son antrenmanda belinden sakatlanan milli futbolcu tedavi için Almanya'ya gitmek istemiş ancak kulübü izin vermeyince, Huelva ile ipleri tamamen kopardı.

Tecrübel golcü yaptığı açıklamada, Recreativo Huelva kulübünden tamamen ayrılma düşüncesini kesinleştirdiğini ve şu an için kendisine gelen ve de gelecek olan teklifleri ciddi olarak değerlendireceğini sözlerine ekledi. Ersen'in başta İskoçya ve Türkiye'den olmak üzere birçok takımdan transfer teklifleri aldığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

GİDERKEN OLAY OLMUŞTU

Trabzonspor, Ersen Martin'i önce Recreativo Huelva'ya satmış daha sonra ise paranın ödenmediğini gerekçe göstererek futbolcusunu geri çağırmıştı. İki kulübün FIFA'lık olduğu davada Huelva, Trazbonspor'a 1 milyon dolar ödemek zorunda kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler