TS taraftarına sağduyu daveti

Trabzonspor Kulübü taraftarı sağduyulu olmaya davet ediyor. Trabzonspor'un resmi Web sitesinde yayımlanan mesaj şu şekilde:Başkanımız Sadri Şener'in PFDK'ya sevk edilmesiyle farklı bir boyut kazanan son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine kulübümüzden tar

TS taraftarına sağduyu daveti

Trabzonspor Kulübü taraftarı sağduyulu olmaya davet ediyor. Trabzonspor'un resmi Web sitesinde yayımlanan mesaj şu şekilde:

Başkanımız Sadri Şener'in PFDK'ya sevk edilmesiyle farklı bir boyut kazanan son günlerde yaşanan gelişmeler üzerine kulübümüzden taraftarlarımızı sağduyuya davet eden bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi;

“Hepimizin haftalardır çok yakından takip ettiği gibi Sivasspor maçından bu yana başlayan süreçte kulübümüze yönelik bir takım gelişmeler yaşanmakta ve maalesef sorumluluk taşıması gereken kesimler bunlara seyirci kalmaktadır. Eminiz ki Trabzonspor camiası ve taraftarları sergilenen bu yanlı tutumun bilincinde ve karşısındadırlar. Sağduyu ve centilmenliğinden hiçbir taviz vermeden hukuk kuralları içerisinde tepkisini gösteren taraftarlarımızın gerek kulübümüze gerekse de takımımıza zarar verecek davranışlardan uzak duracağına olan inancımız tamdır. İnanıyoruz ki geçmiş yıllarda Trabzon'da tansiyonun yükselmesini fırsat bilerek üzerimizde oyunlar oynamaya çalışanlara artık bu şans verilmeyecektir. Bu vesileyle takımımızın Eskişehirspor'la Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı müsabaka öncesinde taraftarlarımızdan tepkilerin dozunu kurallar çerçevesinde özenle ayarlanmasını ve 90 dakika boyunca şartlar ne olursa olsun tahriklere kapılmadan takımımızı desteklemeye çağırıyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor