TS taraftarına çağrı

Pazartesi günü oynanacak F.Bahçe maçı öncesi Trabzonspor’un Affetmezler grubu lideri Paşa Erbaş önemli uyarılarda bulundu.Erbaş, Trabzon’u kötü göstermek isteyenlere en güzel cevabı tribünde takıma sahip çıkarak vereceklerini belirterek ‘Biz takımımızdan

TS taraftarına çağrı

Pazartesi günü oynanacak F.Bahçe maçı öncesi Trabzonspor’un Affetmezler grubu lideri Paşa Erbaş önemli uyarılarda bulundu.

Erbaş, Trabzon’u kötü göstermek isteyenlere en güzel cevabı tribünde takıma sahip çıkarak vereceklerini belirterek ‘Biz takımımızdan galibiyet bekliyoruz. Bize kimse baskı yapmasın. Her Trabzonspor taraftarının da sorumluluk almasını istiyoruz. F.Bahçe’ye verebileceğimiz en büyük ceza bu maçta alınacak 3 puan olmalıdır” dedi

İŞTE TRİBÜNDE YAPILACAKLAR

Paşa Erbaş, her türlü provakasyona hazırlıklı olduklarına da dikkat çekerek şu sloganları taraftarın beynine kazımasını istedi. 1) Küfür ve şiddete hayır. 2) Sahamız kapanmasın, maçlarımız seyircisiz oynanmasın 3) Kulübümüze destek çıkarken zarar vermeyelim. Sahaya girmek isteyenlere engel olalım. 4) Sahaya girmek isteyen Trabzonspor taraftarı değildir. 5) Sporda dostluk ve kardeşliği önemsiyoruz. Erbaş ayrıca görsel şov yapacaklarını da belirterek ‘ Bu kez kazanmak istiyoruz’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler