TS taraftarı TFF'yi bitirecek!

Trabzonspor taraftarlarının kulağı savcı Mehmet Berk’te gözü TFF Yönetiminde.Futbolda Şike ve Teşvik soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Berk, 3 Temmuz’da başlayan Şike soruşturmasının iddianamesini hazırlamayı sürdürüyor.UEFA Disiplin Müfettişi Cornu’nun

TS taraftarı TFF'yi bitirecek!

Trabzonspor taraftarlarının kulağı savcı Mehmet Berk’te gözü TFF Yönetiminde.

Futbolda Şike ve Teşvik soruşturmasını yürüten Savcı Mehmet Berk, 3 Temmuz’da başlayan Şike soruşturmasının iddianamesini hazırlamayı sürdürüyor.

UEFA Disiplin Müfettişi Cornu’nun Türkiye’ye gelip 1 saat Federasyonla 30 dakika da savcıyla görüşüp kararını verdiği şike –Teşvik dosyasında Etik Kurulu topu TFF’ye atarken TFF’de kararını sezon sonuna bıraktığını açıklaması Trabzonspor taraftarlarını isyan ettirdi.

TFF Yönetimi Savcı Mehmet Berk’in iddianameyi hazırladıktan sonra kararını vermeyip, daha önce açıkladığı gibi Şike kararını sezon sonuna bırakması halinde Trabzonsporlular TFF aleyhine “Görevi Kötüye Kullanma” davası açmaya hazırlanıyorlar.

Türk Ceza Kanunu’nun 257. maddesindeki “Görevi kötüye kullanma” suçu. Eğer iddianame kabul edildiğinde Federasyon karar vermez ve sezon sonunu beklerse, Trabzonspor taraftarları on binlerce dilekçeyle Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacak.

TFF'YE DAVALAR AÇILACAK
Bazı Trabzonspor taraftarları bu konuda belirli girişimler yaparken savcı Berk de bu konuda yapılan hukuki girişimler üzerine 26 adet dosya verdiği ve TFF yönetiminin karar vermemesi üzerine Etik kurulunun hazırladığı raporu istedi.

TFF Yönetiminin kararını sezon sonunda vermesi halinde bordo mavililer Trabzon, İstanbul, Ankara başta olmak üzere çeşitli şehirlerde Cumhuriyet Savcılıklarına TFF aleyhinde dava açmayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor