TS taraftarı A.Gücü idmanında!

Ankaragücü, hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.Saray Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana, tedavileri süren Sapara, Mehmet ve Özgür Kurt katılmazken, Kağan, Ergin

TS taraftarı A.Gücü idmanında!

Ankaragücü, hafta sonu oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Saray Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde yapılan antrenmana, tedavileri süren Sapara, Mehmet ve Özgür Kurt katılmazken, Kağan, Ergin ve Muhammed ise salonda çalıştı.

Ayak tenisiyle başlayan idmanı futbolcular, 8'e 2 pas çalışması ve beşerli 4 takım halinde dar alanda çift kale maçla tamamlandı.

TRABZONSPORLU TARAFTARLAR ANKARAGÜCÜ ANTRENMANINDA
Bugünkü çalışmayı bir grup Trabzonspor taraftarı da izleyerek, eski Trabzonsporlu Fatih Tekke'ye çiçek verdiler. Fatihle birlikte fotoğraf da çektiren bordo-mavili taraftarlar, Ankaragücü Teknik Direktörü Mesut Bakkal'a da Sivasspor maçında başarılar dileyerek tesislerden ayrıldılar.

Öte yandan, sarı-lacivertli 3 bayan taraftar da ellerinde çiçeklerle tesislere geldi. Çalışma öncesi teknik direktör Mesut Bakkal, Gabriç ve Özgür Çek'e çiçekleri veren 3 bayan taraftar, Bakkal ve futbolcularla fotoğraf çektirdi.

YÖNETİCİ BAYLAN'DAN FUTBOLCULARA HEDİYE
Ankaragücü Kulübü Asbaşkanlarından Vural Baylan da antrenman öncesi futbolculara hediye verdi. Baylan, ligde kalan 3 maçlarını da kazanarak, üst sıralara tırmanacaklarına inandığı futbolcularının başarılarının devamını dileyerek, idman öncesi tüm futbolculara birer çini vazo ve altlığından oluşan hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor