TS tahkime gidecek mi?

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 30 gün hak mahrumiyet cezası alan Sadri Şener için tahkim kuruluna başvuruda bulunmayacaklarını söyledi. Yener, yaptığı açıklamada, son haftalardaki hakem hatala

TS tahkime gidecek mi?

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 30 gün hak mahrumiyet cezası alan Sadri Şener için tahkim kuruluna başvuruda bulunmayacaklarını söyledi.

Yener, yaptığı açıklamada, son haftalardaki hakem hatalarına bordo-mavili camianın tepki gösterdiğini belirterek, ''Sadri Şener, kulüp başkanı olarak camianın tepkisini dile getiren ilk isimlerden biriydi. Seviyeli bir açıklama yaptı. Ancak Futbol Federasyonu bize göre yanlış değerlendirdi ve başkanımızı disiplin kuruluna sevk etti'' dedi.

Daha sonra disiplin kurulunun 30 günlük hak mahrumiyet cezası verdiğini dile getiren Yener, ''Sayın başkanın da isteği doğrultusunda, bu tür tartışmaların sürmesinin Türkiye liglerine, müesseselere zarar vereceğini düşünerek, tahkim kuruluna itirazda bulunmayacağız. Dileğimiz, bu tür hakem hatalarının yaşanmaması, Merkez Hakem Kurulu'nun da gerekli önlemleri alması.''

Sadri Şener'in, bordo-mavili takımın ligin ikinci yarısında Fenerbahçe deplasmanındaki maçını protokol tribünden izleyeceği öğrenildi.

-YUSUF'UN TRANSFERİ-

Yener, Bursasporlu Yusuf'un transferi konusunda ise dün yaptıkları görüşmeden olumlu bir sonucun çıkmadığını belirterek, ''Bursaspor, yüksek bir bonservis bedeli istedi. Transfer kapanmış değil ama bu rakamlarda transferin gerçekleşmesi zor gözüküyor'' dedi.

Transferin gerçekleşmesinin Bursaspor'un 'evet' demesine bağlı olduğunu ifade eden Yener, ''Bizim de belli bir bütçemiz var. Bu transfere ayıracağımız rakam belli'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor