TS: Spekülasyonlara son verin!

Trabzonspor hakkında yapılan olumsuz yöndeki haberler hisseleri düşürüyor.Trabzonspor Kulübü buna göre resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Medyada devam eden şike soruşturmasıyla ilgili olarak yapılan dayanaksız spekülasyonlar İMKB’de işlem gör

TS: Spekülasyonlara son verin!

Trabzonspor hakkında yapılan olumsuz yöndeki haberler hisseleri düşürüyor.

Trabzonspor Kulübü buna göre resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Medyada devam eden şike soruşturmasıyla ilgili olarak yapılan dayanaksız spekülasyonlar İMKB’de işlem gören şirketimizin hisselerini olumsuz yönde etkilemektedir.

Özellikle Futbol Federasyonu Etik Kurulu’nun raporuna yönelik belgesiz ve gerçek dışı olduğu ilgili mercilerce açıklanan değerlendirmeler hisselerimizin düşmesine yol açmış, yatırımcılarımızın gereksiz yere mağduriyeti sonucunu doğurmuştur.

Bu vesileyle kamuoyunu etkilemeye çalışmaktan başka amaç taşımayan söz konusu haber, yorum ve değerlendirmelere son verilmesini diliyor, aksi halde bu tarz davranış sergileyenler hakkında gerekli tazminat süreçlerinin başlatılacağını kamuoyuna duyuruyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler