TS SMS kampanyasına ilgi yok

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kampanyaya 1 milyon civarında SMS beklediklerini, ama şu an katılımın 15 bin civarında olduğunu söyledi. 11 Eylül 2008 tarihinde başlattıkları 'Trabzonspor'a Desteğe Devam' kampany

TS SMS kampanyasına ilgi yok
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Eren, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, kampanyaya 1 milyon civarında SMS beklediklerini, ama şu an katılımın 15 bin civarında olduğunu söyledi.

11 Eylül 2008 tarihinde başlattıkları 'Trabzonspor'a Desteğe Devam' kampanyasında Bordo-mavili taraftarların tüm GSM operatörlerinden 'TS Yazıp', 6761'e göndererek Trabzonspor Kulübü'ne 5 YTL katkıda bulanabileceklerini hatırlatan Eren, "Aradan geçen 50 günlük sürede Trabzonspor taraftarları SMS kampanyasına gereken ilgiyi
göstermedi. Trabzon Meslek Kuruluşları ve Dernekleri dışında kampanyaya fazla sahip çıkan olmadı" dedi.

Şubat ayında göreve gelen Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun şehre yeni bir hava, yeni bir heyecan getirdiğini ifade eden Eren, "Biz de bu anlamda Trabzonspor'a destek olmak amacıyla, taraftarların da ısrarlı istekleri üzerine SMS kampanyası başlattık. Kombine kartlara gösterilen ilgi taraftar ile birleşince rekor bir sayıya ulaşılmıştı.

Trabzon Meslek Kuruluşları ve Dernekleri olarak şehirde ve taraftarda var olduğu aşikar bu heyecana ortak olmak ve Trabzonspor Kulübü'ne maddi destek sağlamak amacıyla kısa mesaj kampanyasını başlattık. Ancak beklenen ilgiyi göremedik. 1 milyon taraftarımızın bu kampanyaya katılmasını beklerken, ilgi 15 bin civarında oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor