TS- Sivas maçında şov yapacak

Bordo-mavili kulüp, 23 Kasım Pazar günü saat 15.00'de oynayacağı Sivasspor maçı öncesi şova yönelik bir dizi gösteri yapmaya hazırlanıyor. Karşılaşma öncesi bir süre önce hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin değerli ismi Erkan Ocaklı'nın şarkıları stat h

TS- Sivas maçında şov yapacak

Bordo-mavili kulüp, 23 Kasım Pazar günü saat 15.00'de oynayacağı Sivasspor maçı öncesi şova yönelik bir dizi gösteri yapmaya hazırlanıyor. Karşılaşma öncesi bir süre önce hayatını kaybeden Karadeniz müziğinin değerli ismi Erkan Ocaklı'nın şarkıları stat hoparlöründen çalınacak ve Bordo-mavili takım sahaya "Erkan Ocaklı gönlümüzdesin" yazılı pankartla çıkacak. Daha sonra oyuncular ligin başından beri büyük destek gördükleri taraftarlara kendi formalarını atacaklar.

Yapılan bu etkinliklerin ardından dostluk gösterisi olarak seremoniye her iki takım minik futbolcular eşliğinde çıkacak ve İstiklal Marşı Trabzon Belediye bandosu eşliğinde söylenecek. Devre arası kolbastı ekibi, maraton tribünü önünde bir gösteri yapacak. 61. dakikada ise balon, ışık, ses ve konfetilerle geleneksel şov tekrarlanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor