TS seri peşinde!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkan yardımcısı Gökhan Saral, ligin ikinci yarıya iki galibiyetle başlamalarının takımdaki motivasyonu yükselttiğini söyledi.Saral yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında Aykon TED Ankara

TS seri peşinde!

Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park'ın başkan yardımcısı Gökhan Saral, ligin ikinci yarıya iki galibiyetle başlamalarının takımdaki motivasyonu yükselttiğini söyledi.

Saral yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısında Aykon TED Ankara Kolejliler ve Olin Edirne ile yaptıkları maçlardan galibiyetle ayrıldıklarını anımsatarak, "Takımda her şey istediğimiz gibi gidiyor. Oyuncular arasındaki uyum ve arkadaşlık en üst düzeyde. İlk yarıda özlediğimiz, beklediğimiz ve adeta hasret kaldığımız bu tabloya kavuştuğumuz için çok mutluyuz. Umarız takımımızın bu durumu sezon sonuna kadar devam eder ve play-off'lara katılarak amaçladığımız hedefi yakalarız. Ligin ikinci yarısına iki galibiyetle başlamamız takımdaki motivasyonu yükseltti" dedi.

Kazandıkları maçlarda averaj durumunu da önemsediklerine değinen Saral, şöyle devam etti:

"İlk yarıda bir takıma hangi skorla kaybettiysek kazanırken daha yüksek skorla maçı almamız gerekiyor. Çünkü lig sonunda averaj bizim için önemli bir avantaj olacak. Artık takımımız oturdu. Sakat oyuncularımızdan Tutku'nun yaklaşık 20 gün içerisinde takıma dönmesini bekliyoruz. Cezası bulunan Stoll'de önümüzdeki maçta forma giyebilecek. Hocamız mevcut kadromuza yeni katılan transferlerle birlikte güzel bir ekip çalışması yapıyor. Takımımızla ilgili tek korkumuz sakatlık. Zira kulübemizde alternatif oyuncu sayımız çok az."

Saral, 15 Şubat Cumartesi kendi sahalarında Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacaklarını anımsatarak, "Takımımız iyi bir çıkış yakalamışken taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Bu maçı da kazanırsak üç maçta üç galibiyet alarak iyi bir seri yakalamış olacağız. Sıkıntılı süreçlerimizde her zaman yanımızda olan taraftarımız mücadelesi yüksek bir maç izleyecek" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor