TS sel yardımı isteyecek

Trabzonspor Yönetim Kurulu Trabzon'daki selden etkilenen kullanamaz duruma gelen çim sahaların onurumu için TFF 'den tesis yardımı almak için girişim başlatacak. Aşırı yağışların ardından çim sahalar kullanamaz duruma gelirken, maddi zararın yaklaşık olar

TS sel yardımı isteyecek
Trabzonspor Yönetim Kurulu Trabzon'daki selden etkilenen kullanamaz duruma gelen çim sahaların onurumu için TFF 'den tesis yardımı almak için girişim başlatacak.

Aşırı yağışların ardından çim sahalar kullanamaz duruma gelirken, maddi zararın yaklaşık olarak 1 trilyona yakın olduğu öğrenildi.

Bordo Mavili yönetim selden zarar gören sahaların onarımı için TFF'ye resmi müracaata hazırlanırken, TFF başkanı Mahmut Özgener'in ilk etapta yardım için sıcak bakmadığı ancak yönetim kurulu üyesi Süleyman Atal'ın Trabzonspor'un çim sahalarının onarımı için TFF'nin bütçesinden ödenek ayırmak için girişim yaptığı öğrenildi.

Atal , “Trabzonspor'a Haluk Ulusoy tesislerini verdik orada antreman yapsınlar” diyen başkan Mahmut Özgener'i ikna etmeye çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler