TS Santraforunu arıyor

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor Santrafor mevki için belirlediği iki isimden birini transfer etmekte kararlı.Polonya asıllı Alman futbolcu Klose ile futbolcunun ailevi nedenlerinden ötürü anlaşamayan Trabzonspor’da hedef Brezilya’nın Flumunen

TS Santraforunu arıyor

Transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor Santrafor mevki için belirlediği iki isimden birini transfer etmekte kararlı.

Polonya asıllı Alman futbolcu Klose ile futbolcunun ailevi nedenlerinden ötürü anlaşamayan Trabzonspor’da hedef Brezilya’nın Flumunense takımında oynayan Rafael Mouro veya Ankaragücü futbolcusu Robert Vittek.

Trabzonspor yardımcı antrenörü Ünal Karaman’ın izleyerek Trabzonspor’a transferi için onay verdiği Mouro için görüşmeler başlarken, bu futbolcunun transferinde sorun çıkması halinde Ankaragücü’nden Robert Vittek transferi gerçekleştirilmeye çalışılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor