TS şanssızlığını değiştirmek istiyor

Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Trabzonspor, dış saha kaderini değiştirmeye hazırlanıyor. Sezonun ilk yarısında ligde oynadığı dış saha maçlarında sadece 4 puan çıkarabilen Karadeniz ekibi, bu kötü istat

TS şanssızlığını değiştirmek istiyor

Spor Toto Süper Ligin 19. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacak olan Trabzonspor, dış saha kaderini değiştirmeye hazırlanıyor. Sezonun ilk yarısında ligde oynadığı dış saha maçlarında sadece 4 puan çıkarabilen Karadeniz ekibi, bu kötü istatistiğini rakibi karşısında değiştirmeye planlıyor.

Bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde tarih yazarak hem Avrupa'da hemde iç sahada maç kaybetmeyen Karadeniz ekibi bu başaralı istatistiğini deplasmanda oynadığı maçlara yansıtamadı. Ligin ilk yarısında oynadığı 8 dış saha maçında sadece 4 puan çıkarabilen bordo-mavili takım 3 Şubat Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçına büyük bir önem veriyor. Son 7 sezonun en kötü deplasman dönemini yaşayan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında bu tabloyu değiştirmeyi hedefliyor.

AKÇAY, "FOBİMİZ YOK ŞANSIZLIK VAR"

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, deplasman fobileri olmadığını belirterek, "Deplasman fobimiz yok. Şansızlık yaşıyoruz. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilsek bir sorunumuz kalmayacak. Deplasmanda gol bulan bir takımız ama sonrasında gol yiyoruz. Konsantrasyon eksikliğimiz var. Bunları çalışarak aşacağız" diye konuştu.

Trabzonspor bu sezon deplasmanda oynadığı 8 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet elde etti. Attığı 8 gole karşılık kalesinde ise 16 gol gördü. Bordo-mavililer dış sahada 4 puan toplarken, 20 puan kaybı yaşadı.

Trabzonspor'un dış sahada oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle,

Beşiktaş-Trabzonspor: 2-0

Akhisar Belediyespor-Trabzonspor: 3-0

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Fenerbahçe-Trabzonspor: 0-0

Kasımpaşa-Trabzonspor: 3-2

Gençlerbirliği-Trabzonspor: 3-2

Gaziantepspor-Trabzonspor:3-2

Galatasaray-Trabzonspor:2-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler