"TS Şampiyonluk turunu atacak"

Bordo-Mavili takımın defans oyuncusu Giray Kaçar ligde son düdük çaldığında Trabzonspor’un şampiyon olacağını ifade etti. Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini de belirten Giray Kaçar, “Fenerbahçe mutlaka takılacak. Çünkü bu kadar fazla maç kazanan bi

"TS Şampiyonluk turunu atacak"

Bordo-Mavili takımın defans oyuncusu Giray Kaçar ligde son düdük çaldığında Trabzonspor’un şampiyon olacağını ifade etti.

Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini de belirten Giray Kaçar, “Fenerbahçe mutlaka takılacak. Çünkü bu kadar fazla maç kazanan bir takımın aynı performansı bitime 2 hafta kala devam ettirmesi bana göre mümkün değil” dedi.

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe’yle 76’şar puanla atbaşı gittiklerini de hatırlatan Giray Kaçar, “Rakibimiz sadece averajla lider. Ben de diyorum ki. Fenerbahçe, ya Ankaragücü’ne ya da Sivas’a takılacak. Trabzonspor son düdük çaldığında da şampiyonluk turu atacak. Bunu hissediyorum. 82 puanla şampiyon olan biz olacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor