TS sahaya çift forvet çıkacak

Çok moralliler Gençlerbirliği maçının ardından 3 gün izin yapan Trabzonsporlu futbolcular, dün akşamki tek çalışmayla beraber Sivasspor müsabakasının hazırlıklarına başladılar. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen Bordo-Mavililer'in moralinin s

TS sahaya çift forvet çıkacak
Çok moralliler
Gençlerbirliği maçının ardından 3 gün izin yapan Trabzonsporlu futbolcular, dün akşamki tek çalışmayla beraber Sivasspor müsabakasının hazırlıklarına başladılar. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelen Bordo-Mavililer'in moralinin son derece yüksek olduğu gözlenirken, çalışmaya milli takımlardaki oyuncuların dışında tüm futbolcular katıldı. Oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan Yanal, daha sonra yüksek tempolu idmanın startını verdi.

Rekabet kızıştı
Takipçi biri olan Sivasspor'u evinde ağırlayacak olan Karadeniz temsilcisinde başarılı hoca Ersun Yanal'ın sahaya yine hücum gücü yüksek bir kadroyla çıkması bekleniyor. Umut ve Gökhan'ın üretkenliğinin artmasından yana çok memnun olan deneyimli antrenörün kanat bindirmelerine de ağırlık vereceği dile getirildi. Yanal'ın forvetin arkasındaki hattı nasıl şekillendireceği ise merak konusu. Bu alandaki 2 formaya çok sayıda formda oyuncu aday.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor