TS ruhuna hiç yakışmadı

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, dünkü maçta Trabzonspor ruhuna yakışır bir futbol göremediğini söyledi.Baturoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa

TS ruhuna hiç yakışmadı

Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa ile golsüz berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı İbrahim Baturoğlu, dünkü maçta Trabzonspor ruhuna yakışır bir futbol göremediğini söyledi.

Baturoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçının zevkli bir maç olmadığını belirterek, ''Oyun düzeni ve performans olarak tat vermedi'' dedi.

Trabzonspor'un daha heyecanlı, daha baskılı ve verimli bir futbol oynaması gerektiğini ifade eden Baturoğlu, şöyle konuştu:
''Maç öncesi federasyonun Sivasspor maçı ile ilgili verdiği kararın da futbolcular ile teknik heyetin motivasyonunu ve psikolojisini yüzde yüz etkilediği kanaatindeyim. Vestel Manisaspor maçı öncesi de Tahkim Kurulu kararını açıklamıştı. Olumsuz haberler hep üst üste geldi. Sivasspor maçından 54 gün sonra aleyhimize bir karar çıktı. Futbolcularımız da ortalama 24 yaşında gençler. Bütün bunlar takımın performansını ister istemez etkiledi. Şimdi önümüze bakmak zorundayız. Futbolcularımız da bütün gayreti gösterip, bu dönemi hep beraber geride bırakmalıyız.''

Yönetim olarak teknik direktör Ziya Doğan'ı kamuoyu önünde eleştirmek gibi bir durumlarının olmayacağını kaydeden Baturoğlu, ''Spor yazarları nezdinde, taraftar nezdinde Ziya Doğan eleştirilebilir. Ama yönetim olarak eleştirmek gibi bir şansımız yok. Eleştirdiğiniz zaman görevine son vereceksiniz. Futbolcularla da Ziya Doğan'ın bir problemi yok ve hocalarına sahipler'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler