TS rakiplerinin korkulu rüyası

Bordo-mavili takım bu sezson dış sahada en çok puan toplayan takım oldu. Karadeniz temsilcis, bu sezon iç sahaya göre dış sahada daha çok puan topladı. Bordo-mavili takım evinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, attığı 9 gole karş

TS rakiplerinin korkulu rüyası

Bordo-mavili takım bu sezson dış sahada en çok puan toplayan takım oldu.

Karadeniz temsilcis, bu sezon iç sahaya göre dış sahada daha çok puan topladı. Bordo-mavili takım evinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken, attığı 9 gole karşılık ise kalesinde 4 gol gördü ve 15 puan topladı.

Trabzonspor, dış sahada ise tek yenilgisini 19 Ekim'de deplasmanda oynadığı Galatasaray'a karşı aldı. Ali Sami Yen Stadı'ndan 3-0 mağlup ayrılan bordo-mavili takım o günden beri dış sahada oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmedi. Deplasmanda oynadığı 7 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 1'de mağlubiyet alan Trabzonspor, attığı 12 gole karşılık ise kalesinde 7 gol gördü ve 16 puan toplamayı başardı.

Turkcell Süper Lig'de Trabzonspor, deplasmanda en fazla galibiyet alan tek takım olurken, dış sahada en az yenilgi alan takım olma ünvanını da sürdürüyor.

Trabzonspor'un bu sezon dış sahada yaptığı 7 maç ve aldığı sonuçlar şöyle:

Ankaragücü-Trabzonspor: 1-2

Denizlispor-Trabzonspor: 0-1

Konyaspor-Trabzonspor: 2-3

Galatasaray-Trabzonspor: 3-2

İstanbul B.Ş. Belediyespor-Trabzonspor: 0-4

Gençlerbirliği-Trabzonspor: 0-1

Kayserispor-Trabzonspor: 1-1

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor