TS PAF "TS farkını gösterceğiz"

“Yeni bir kadro oluşturuldu” Bu yıl kadronun Süper Genç takımdan gelen oyunculardan oluşturulduğunu belirten Özen, “Bu oyunculara ilave olarak Pazarspor'dan Feyyaz Aydil ve Bahçecikspor'dan Mustafa Akbaş'ı kadromuza kattık. Takımda bulunan 18 oyuncudan ka

TS PAF "TS farkını gösterceğiz"

“Yeni bir kadro oluşturuldu”
Bu yıl kadronun Süper Genç takımdan gelen oyunculardan oluşturulduğunu belirten Özen, “Bu oyunculara ilave olarak Pazarspor'dan Feyyaz Aydil ve Bahçecikspor'dan Mustafa Akbaş'ı kadromuza kattık. T

akımda bulunan 18 oyuncudan kalecimiz Zeki Ayvaz 1989, Zeki Yavru ise 1991 doğumlu. Geri kalan tüm oyuncular 1990 doğumlu. Şu ana kadar geçen süreçte oynadığımız 6 maçın dördünü kazandık, iki müsabakadan ise beraberlikle ayrıldık.

Bu maçlarda 10 gol atarken kalemizde 4 gol gördük. 14 puanla üçüncü sırada yer alıyoruz. Üstümüzdeki takımlarla aramızda 1 puan bulunuyor” dedi.

“Oyun tempomuz yükseliyor”
Oynanan her müsabakada aşama kaydedildiğini dile getiren Özen, “Oyun tempomuz, pas yüzdemiz, pozisyon zenginliğimiz ve savunma güvenliğimiz her geçen hafta biraz daha iyiye doğru gidiyor. Ayrıca oyuncularımızın bireysel performanslarında da olumluya doğru yöneliş sürüyor. Zaten bizi en çok mutlu eden de bu” diye konuştu.

“Karadenizspor yararlı oldu”
Ana düşüncelerinin oyuncuların bireysel gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu vurgulayan Özen, “Bu doğrultuda birçok oyuncumuzda olumlu gelişmeler var.

İnşallah bundan sonra bir üst lige oyuncularımızı hazır hale getireceğiz. PAF takım sonrası oyuncularımızın Karadenizspor'a yükselmesi bizim oldukça iyi oldu. Çünkü bundan önce PAF'la A takım arasındaki mesafenin büyük olması sebebiyle oyuncularımızı başka takımlara göndermek zorunda kalıyorduk” açıklamasında bulundu.

“Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”
Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Özen, “Bizim için saha sonuçları ilk planda değil ancak verdiğimiz mücadelenin ve yaptığımız çalışmaların göstergesi alınan sonuçlar.

Testi oynadığımız müsabakalarda yapıyoruz. Amacımız öncelikle iyi oyun, Fair-Play ruhu ve bulunduğumuz kategoride en üst seviyeye yükselmek. Trabzonspor'un diğer takımlardan farklı olduğunu göstermek zorundayız” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor