TS onun peşini bırakmıyor

Trabzonspor ligin bitimine az bir süre kala yeni sezonda hem şampiyonluk yolunda hem de Avrupa’da başarılı sonuçlar alabilecek bir takım kurmak için çalışmalara başladı.Transfer çalışmalarına lig bitmeden başlayan bordo mavili ekibin ilk hedefi ise bir tü

TS onun peşini bırakmıyor

Trabzonspor ligin bitimine az bir süre kala yeni sezonda hem şampiyonluk yolunda hem de Avrupa’da başarılı sonuçlar alabilecek bir takım kurmak için çalışmalara başladı.

Transfer çalışmalarına lig bitmeden başlayan bordo mavili ekibin ilk hedefi ise bir türlü istikrar sağlanamayan forvet hattı olacak.

Bordo mavili takımın golcü arayışında bir numaralı adayı devre arası transfer döneminde olduğu gibi Chelsea’nin Senegalli golcüsü Demba Ba oldu.

Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre; 28 yaşındaki golcüyle ilişkilerini koparmayan bordo mavili ekip ligin bitmesine 4 hafta kala temasları hızlandırdı. Demba Ba’yı kadroya katarak hem golcü sorununu çözmek isteyen yönetim hem de yıldız golcüyle birlikte taraftarında gönlünü almak istiyor.

Bilindiği gibi son iki sezondur Trabzonspor’un en büyük problemi olan hücum hattına transfer yapılmasın konusunda baskı yapıyordu. Başkan Hacıosmanoğlu’nun özellikle taraftarın bu isteğini yıldız bir golcüyle yerine getirmek için çaba harcadığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor