TS onun peşinden koşmuştu,şimdi ise...

Trabzonspor’un yanlış transfer politikaları kendini göstermeye devam ediyorTrabzonspor’un 2009-10 sezonunun başında kadrosuna kattığı Hırvat oyuncu Drago Gabric , Karşıyaka’ya önerildi.Bordo mavili takım Gabric’i bir süre takip ettikten sonra 2 Milyon 500

TS onun peşinden koşmuştu,şimdi ise...

Trabzonspor’un yanlış transfer politikaları kendini göstermeye devam ediyor

Trabzonspor’un 2009-10 sezonunun başında kadrosuna kattığı Hırvat oyuncu Drago Gabric , Karşıyaka’ya önerildi.

Bordo mavili takım Gabric’i bir süre takip ettikten sonra 2 Milyon 500 Bin Euro’ya kadrosuna katmıştı. Takımda yeterince şans bulamayan Hırvat kanat oyuncusu daha sonra Ankaragücü’ne kiralanmıştı.Burada da beklenen performansı gösteremeyen Gabric’le  2011 yılında geçirdiği feci kazanın ardından sözleşmesi feshedilerek yollarını ayırmıştı.

Bu tarihten sonra  Hırvat kulüplerinde forma giymeye devam eden Gabric menajerler aracılığıyla PTT 1. Lig’de mücadele eden Karşıyaka’ya önerildi. Ancak İzmir ekibi 300 bin Euro bonservis bedeline rağmen Gabric’i almaya sıcak bakmayarak teklif geri çevrildi.

Gabric kariyerini Hırvatistan’ın Domzale takımında sürdürürken Trabzonspor tarihinde bolca bulunan yanlış yabancı transferleri arasında kendine yer buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor