TS olağanüstü hal ilan etti

Yanal´ın imha planı hazır. Kentte üs kuran Başkan Şener ise ekstra primle takıma doping yapacak.2008-2009 sezonunun ilk 16 haftalık periyodunu Sivasspor'un ardından 2. sırada tamamlayan Trabzonspor'da, ikinci yarının başlamasına sayılı günler kala tek gün

TS olağanüstü hal ilan etti

Yanal´ın imha planı hazır. Kentte üs kuran Başkan Şener ise ekstra primle takıma doping yapacak.

2008-2009 sezonunun ilk 16 haftalık periyodunu Sivasspor'un ardından 2. sırada tamamlayan Trabzonspor'da, ikinci yarının başlamasına sayılı günler kala tek gündem maddesi var: Fenerbahçe... Şükrü Saracoğlu Stadı'nda alınacak bir galibiyetin, çok özlenen şampiyonluk yolunda 'dev bir adım' olacağını düşünen Bordo-Mavililer, ezeli rakipleriyle yatıyor, kalkıyor. Rakibin eksiklerini belirleyen teknik direktör Ersun Yanal da idmanlarda bu yönde çalışmalar yaptırıyor. Yine çift forvetle sahaya çıkması beklenen başarılı hoca, iki talebesini ise Kadıköy'e çok özel hazırlıyor.

Yattara-Colman-Selçuk

Bu kritik sınavda Ersun Yanal'ın imha planı 'duran toplar', bu planı hayata geçirecek askerleri ise 'Yattara ve Colman' olacak. Fenerbahçe'nin de duran toplardan çok gol bulduğuna dikkat çekerek savunma oyuncularını bu konuda uyaran genç teknik adam, Yattara ve Colman'a ise sürekli serbest vuruş çalışmaları yaptırıyor. Gökhan Gönül, Edu, Lugano, Roberto Carlos dörtlüsünü geçmenin en pratik yolunu tespit eden Yanal, duran toplarda işte bu iki yıldızını kullanırken,  hareketli toplarda ise Selçuk İnan'a güveniyor. Selçuk'a verilen komut şu: Kaleyi gördüğün an vur...

Şener: 10 numara takımız

Takım içinde bu gelişmeler yaşanırken, yönetim de 'seferberlik' ilan etmiş durumda... Her önemli maç öncesi olduğu gibi yine kentte bulunan Sadri Şener ve kurmayları, sık sık Ersun Yanal ve talebeleriyle biraraya gelerek güven tazeliyor. Ekstra bir prim belirleyerek maç öncesi takım üzerinde doping etkisi yaratmayı planlayan Trabzonspor Başkanı, Kadıköy'deki karşılaşma öncesi şunları söylüyor: “Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 10 yıldır kazanamıyoruz. Takımda bir eksiğimiz yok ve inşallah bu maçı alacağız. 10 numara bir takımımız var ve biz bu ekibe sonsuz güveniyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor