TS ödemeyi sorun etmiyor

Mali işlerden sorumlu yönetici Mahmut Aksu, verdiği bilgilerde pembe tablo çizdi.'Borç 43 Milyon YTL idi'Bordo-Mavili ekibin kısa bir süre önce yaptığı olağan genel kurulda mali tablo da masaya yatırılmış, ancak hakem hataları paralelinde yaşananlar bu ko

TS ödemeyi sorun etmiyor


Mali işlerden sorumlu yönetici Mahmut Aksu, verdiği bilgilerde pembe tablo çizdi.

'Borç 43 Milyon YTL idi'

Bordo-Mavili ekibin kısa bir süre önce yaptığı olağan genel kurulda mali tablo da masaya yatırılmış, ancak hakem hataları paralelinde yaşananlar bu konunun geri planda kalmasına neden olmuştu. O oturumda Trabzonspor'un borcu 70 milyon YTL, acil ödemesi (2009 Mayıs'a kadar) gereken rakam ise 30 milyon YTL olarak açıklanmıştı. Borç ve gelir tablosu hakkında en yetkili ağız durumundaki Mali İşler Sorumlusu Mahmut Aksu, konuştu. “43 milyon YTL borçla göreve başladık ama en rahat kulüplerden biri, belki de birincisiyiz” diyen Aksu şunları söyledi:


Gelirleri teker teker anlattı

“30 Milyon YTL'lik kalemde futbolcu, bonservis ve çek ödemeleri var. Ancak gelirlerimizi aşan bir tablo değil bu. Opet ile Telekom gibi ekstra sponsorluk ve anlaşmalarla ciddi katkılar sağladık. Ayrıca 2008-2009'un ikinci yarı (10 milyon YTL), 2009-2010'un tam sezon (20 milyon YTL) gelirlerini kullanmadık, ihtiyaç olmadı. Sezon içi iddaa ve Trabzon'da belediyenin bize tahsis edeceği arazinin gelirleri de ayrı bir kalem. Araziden 500 bin dolar, Telekom'dan ilk yarıyı 3'te bitirdiğimiz için 500 bin dolar daha alacağız. Kısacası hiçbir sorun yok. Olursa çözme imkanımız çok.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor