TS O teknik adamla görüşecek

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasından sonra arayışlara başlayan bordo-mavili yönetim rotayı yurt dışına çevirdi.Gündemde ise Galatasaray’ın eskim teknik Direktörü Belçikalı Eric Gerets, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Fransız Jean

TS O teknik adamla görüşecek

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay'ın istifasından sonra arayışlara başlayan bordo-mavili yönetim rotayı yurt dışına çevirdi.

Gündemde ise Galatasaray’ın eskim teknik Direktörü Belçikalı Eric Gerets, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Fransız Jean Tigana ve Porketizli Andre Villas Boas isminin gündeme geldiğin bildirildi.

Bordo-Mavili Yönetim Kurulu'ndan, yeni teknik adamla görüşmelere başlamak için tam yetki alan başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, yurt içinde kendisine önerilen isimlere çok sıcak bakmazken yurt dışında ise ismi geçen 3 teknik adamdan Protekizli genç teknik adam Villas Boas üzerinde durduğu öğrenildi.

Kendisine önerilen bir çok ismi eleyen başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, son olarak İngiltere'nin Tottenham takımında görev yapan teknik direktor Andre Villas Boas'ı listesinin ilk sırasına koydu. Bir dönem Chelsea'yi çalıştıran ve Malouda ile birlikte Bosingwa'ın da hocalığını yapan Portekizli 37 yaşındaki genç teknik adamı ikna etmek için görüşmelerin başlayacağı öğrenildi. Tottenham Kulübü ligin 16. haftasında sahasında Liverpool'a karşı 5-0'lık bir yenilgi almalarının ardından Villas Boas ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshetmişti.

Porto takımıyla kariyerinde UEFA Kupası Şampiyonluğu bulunan Boas, İngiltere macerasının ardından boşta kalırken, yeni bir takım çalıştırıp çalıştırmayacağı ise yapılacak olan görüşmeler sonrası netlik kazanacak. Bordo-Mavililer, bu transferde Malouda ve Bosingwa'ın da devreye girmesini istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler