TS Nihat'a teşekkür etti

İspanya'nın Villarreal Kulübü'nde forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci bugünkü Sabah Gazetesi'nde yer alan röportajında Trabzonspor kulübü ile ilgili son derece olumlu ifadeler kullandı. Trabzonspor Kulübü bu ifadelerden dolayı Nihat Kahveci'ye teşekk

TS Nihat'a teşekkür etti

İspanya'nın Villarreal Kulübü'nde forma giyen milli futbolcu Nihat Kahveci bugünkü Sabah Gazetesi'nde yer alan röportajında Trabzonspor kulübü ile ilgili son derece olumlu ifadeler kullandı. Trabzonspor Kulübü bu ifadelerden dolayı Nihat Kahveci'ye teşekkürlerini sundu. Sitede yer alan teşekkür mesajı şu şekilde:

Trabzonspor'un Türk futbolunun en önemli renklerinden biri olduğunu ifade eden Nihat Kahveci, taraftarlarımızın takımımıza önemli bir destek verdiğini belirtti. Bordo-Mavili ekibimizin zirve yarışında olmasının Türkiye'de rekabetin, çekişmenin ortaya çıkması açısından son derece önemli olduğunu belirten milli futbolcu, “Trabzonspor ve bu sene olmasa bile yakın gelecekte mutlaka şampiyon olacaktır” ifadelerini kullandı.

Milli oyuncumuz Nihat Kahveci'ye kulübümüzle ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor