"TS maçında çok zorlanacağız"

Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yapamadıklarını ama hem Fortis Türkiye Kupası'nda hem de ligde başarılı olmak için çalıştıklarını belirtti. Akıncıoğlu, yarın Trabzon'da Trabzonspor ile karşılaşacaklarına dikk

"TS maçında çok zorlanacağız"
Hasan Akıncıoğlu, yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Ligi'ne iyi bir başlangıç yapamadıklarını ama hem Fortis Türkiye Kupası'nda hem de ligde başarılı olmak için çalıştıklarını belirtti.

Akıncıoğlu, yarın Trabzon'da Trabzonspor ile karşılaşacaklarına dikkati çekerek, ''Trabzonspor maçı bizim için zor bir maç olacak. Trabzon'da iyi bir sonuç almak için çalışacağız. Hocamız Trabzonspor maçını düşünerek kupa maçında Samsunspor'a karşı farklı bir kadro çıkardı. Trabzonspor maçında Antalyaspor ideal kadrosu ile mücadele edecek'' dedi.

Trabzonspor'un Türkiye'nin 4 büyük kulübünden biri olduğunu hatırlatan Akıncıoğlu, şunları kaydetti:

''Büyük bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Bu nedenle var gücümüzle elimizden geleni yapacağız. Trabzonspor yeni bir takım ama iyi performansları var. Bizim için zorlu bir mücadele olacak. Teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor