"TS maçı zor bir maç olacak"

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, çalışmalarını günde tek idmanla sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde bugün yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, teknik direktör Mesut Bakkal, futbo

"TS maçı zor bir maç olacak"

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor'la karşılaşacak olan Denizlispor, çalışmalarını günde tek idmanla sürdürüyor. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde bugün yapılan çalışmaya tüm futbolcular katılırken, teknik direktör Mesut Bakkal, futbolcularına istasyon çalışması yaptırdı. Cezası biten Caner'in Trabzonspor maçında forma giyebileceği belirtilirken, Yeşil-siyahlılar Trabzon'a 21 kişilik futbolcu kafilesiyle gidecek.

Konyaspor galibiyetiyle haftalardır süren galibiyet hasretine son verdiklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, oyuncularının çalışmasından memnun olduğunu söyledi. Trabzonspor maçının zor bir maç olduğunu belirten Mesut Bakkal, "Onlar da galibiyet için oynayacaklar. Ancak bizim de kaybedecek bir şeyimiz yok. Çıkıp cesaretli ve yürekli oynayarak puan alacağımıza inanıyorum. Sakat oyuncumuz yok, Canerin de cezası bitti. 21 kişilik bir kadroyla Trabzon'a gideceğiz. Takımımdan memnunum.

İnşallah takımdaki birliktelik ve çalışma arzusu Trabzon'da da sahaya yansır. Yansımak da zorunda. İnşallah Trabzon'dan memnun döneriz" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını belirten Mesut Bakkal, "Ersun Hoca'nın hakkını ödeyemem. Ondan çok şey öğrendiğimi açıkça söyleyebilirim ancak bu futbol. Ben de tek çalışıyorum. O da şampiyonluğa oynayan bir ekibin başında. Daha önce de ligde bir çok defa karşı karşıya geldik. Ama biz kendi işimize bakıyoruz. Herkes can derdinde. Maçtan önce birbirimize sarılırız ama biz sahada kazanmak için oynayacağız. O da kazanmak için oynayacak" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Denizlispor'u kesinlikle yenecekleri yönündeki açıklamasının normal olduğunu belirten Mesut Bakkal, "Bu, sahada belli olur ve hocanın kendi görüşüdür. Saygı duymamız lazım. Maç oynanmadan kesin bir şey söylenmez. Bu şekilde konuşulduğunda hep hüsran olmuştur. Takıma olan güvenini belirtmeye çalıştığına inanıyorum. Ama biz de boş takım değiliz" diye konuştu.

Ligde düşme barajının 30 puanı aşacağına inandığını belirten Bakkal, "Geçen sezon 29 puanda kaldı. Alttaki takımların kazanması barajı her zaman yükseltir. Ama baraj ne kadar yükselirse yükselsin, yeter ki biz barajın üstünde kalalım. Ama bu gidişle alttaki takımların kazanması dolayısıyla baraj biraz yüksek olacak görünüyor. Futbolda ne olacağı baştan belli olmaz. Biz kendi sahamızdaki 8 maçtan 6'sını kazanmak zorunda olduğumuzu söylemiştik. Bunun birini kazandık. Deplasmandan da en az 4 ile 6 puan toplamamız gerekir" dedi.

Şampiyonluk mücadelesinin kıyasıya sürdüğünü, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin puan kaybetmesinin Trabzonspor'a yaradığını ifade eden Bakkal, "Trabzonspor, Beşiktaş deplasmanından çok önemli bir puan aldı. En azından aradaki puan farkını korumayı başardı. Böyle devam ederse Trabzonspor ve Sivasspor'un işi götüreceğini söyleyebilirim. Böyle puan kayıpları sürerse, baştaki takımlar ipi göğüsleyebilir" dedi.

Denizlispor, yarın kendi tesislerinde yapacağı son idmanın ardından uçakla İstanbul üzerinden Trabzon'a gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor