TS maçı öncesi müzik ziyafeti

AÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Devlet Konservatuvarı Orkestrası'nca, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmadan önce Konservatuvar Müzik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Orhan Ahıskal yönetiminde konser verilecek. Konserde, Antalya Devlet

TS maçı öncesi müzik ziyafeti

AÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Antalya Devlet Konservatuvarı Orkestrası'nca, pazar günü Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşmadan önce Konservatuvar Müzik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Orhan Ahıskal yönetiminde konser verilecek. Konserde, Antalya Devlet Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Ahmet Rauf Ulusoy ile Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Bozkurt'un Antalyaspor için besteledikleri marşlar seslendirecek.

Üniversitenin rektörü Prof. Dr. İsrafil Kurtcephe, yaptığı yazılı açıklamada, stadyumda düzenlenecek konserle, çok sesli evrensel müziği kısa ve eğlenceli eserlerden oluşan bir programla sporseverlere sunmayı amaçladıklarını kaydetti. Kurtcephe, konserin üniversite ile konservatuvarın tanıtımına da katkı sağlayacağını vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor