"TS maçı büyük önem taşıyor"

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ligde geçen hafta Konyaspor karşısında yaşanan puan kaybının ardından pazar günü Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın büyük önem kazandığını söyledi. Erdoğan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında puan k

"TS maçı büyük önem taşıyor"
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan, ligde geçen hafta Konyaspor karşısında yaşanan puan kaybının ardından pazar günü Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmanın büyük önem kazandığını söyledi.


Erdoğan, yaptığı açıklamada, Trabzonspor karşısında puan kaybına tahammüllerinin olmayacağını ifade ederek, “Böyle bir lüksümüz yok. Dostça geçecek maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz de bu olacak” dedi.

Trabzonspor'un konumu itibariyle olası bir puan kaybında daha az risk yaşayacağını kaydeden Levent Erdoğan, “Biz puan kaybı yaşarsak fark biraz daha açılacak. Ama Trabzonspor bunu yaşarsa daha az sıkıntıya girer. Karşılaşma tam anlamıyla taktik savaşı olacak. Bu maçın sorumluluğu teknik heyet ve oyuncularda olacak. Hocamızın uygulayacağı taktik maçın neticesini belirleyecektir. Artık her şeyin mükemmel gittiği düşüncesiyle karşılaşmaya çıkacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor