"TS ligin en centilmen takımıdır"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fair - Play ruhunun yeşil sahalara girmesinin futbola katkısının tartışılmaz olduğunu söyledi. Şener, Trabzonspor olarak sahaya her zaman kazanmak için çıkacaklarını belirterek, “ “Bizim yapımızda bu var. Ancak kaybettiğim

"TS ligin en centilmen takımıdır"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Fair - Play ruhunun yeşil sahalara girmesinin futbola katkısının tartışılmaz olduğunu söyledi.

 

Şener, Trabzonspor olarak sahaya her zaman kazanmak için çıkacaklarını belirterek, “ “Bizim yapımızda bu var. Ancak kaybettiğimizde, bitmiş maçın ardından gereksiz tatsızlıklar yaşanmaması lazım” dedi.

 

Karadeniz insanının hırçın olmasına karşın, gerektiğinde öfkesini demokratik yollarla sindirebilecek niteliklere sahip olduğunu ifade eden Şener, “Bu nedenle Fair - Play ruhu, bizim yapımıza uygun. Yönetim Kurulu olarak gerek saha içinde, gerekse de tribünde asla tatsızlıklar yaşanmasını istemiyoruz. Trabzonspor, bu ligin en centilmen takımı olacaktır. Taraftarlarımızın da bu konuda duyarlı olacağına olan inancımız tamdır" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor