TS lider gitmeli, lider dönmeli

Ligin son 2 haftasını lider olarak kapatan bordo-mavililerde, kulüp basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Levent Erkuloğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen uyum sürecini çok kısa bir zaman içerisinde ortadan kaldırmayı baş

TS lider gitmeli, lider dönmeli
Ligin son 2 haftasını lider olarak kapatan bordo-mavililerde, kulüp basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Levent Erkuloğlu, yaptığı açıklamada, bu yıl yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen uyum sürecini çok kısa bir zaman içerisinde ortadan kaldırmayı başardıklarını belirterek, ''Çok tecrübeli, skoru her an lehimize çevirebilecek yetenekli futbolculardan oluşan bir kadromuz var. Şu an tüm Trabzonsporluların içi heyecanla dolu. Camiamız birbirine kenetlenmiş, yıllardır sandıklarda saklanan bayraklar dışarı çıkmış durumda. Bu bizim için oldukça olumlu. İnşallah bundan sonraki süreçte de taraftarlarımızı camiamızı mutlu etmeye devam ederiz'' dedi.

Galatasaray ile çok önemli bir karşılaşma yapacaklarını vurgulayan Erkuloğlu, ''Geride bıraktığımız 6 hafta sonunda aldığımız 5 galibiyet ve 1 beraberlikle ligin zirvesindeki yerimizi aldık.

Ancak lig çok uzun bir maraton. Önemli olan liderlik koltuğunda kalıcı olmak. Hafta sonunda Galatasaray ile çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimizin gücünün farkındayız ama kimseden çekinmiyoruz. Her iki ekibinde hedefi 3 puan olacak. İnşallah bu maçtan galibiyetle ayrılarak zor bir engeli aşacağız. Lider olarak gideceğimiz İstanbul'dan, Trabzon'a lider olarak dönmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor