TS li Avukatlar Şikecileri Köşeye Sıkıştırıyor

Yenileme kararı verilen Şike Davası’nda ikinci duruşma başladı. Çağlayan’daki Mehmet Selim Kiraz Adliyesi’nde 13. Ağır Ceza Mahkemesi Salonu'nda görülen duruşmaya  Trabzonlu Avukatlar’da müdahil olarak katıldı. Trabzonspor'u davada avukatlar Atilla Dilave

TS li Avukatlar Şikecileri Köşeye Sıkıştırıyor

Yenileme kararı verilen Şike Davası’nda ikinci duruşma başladı. Çağlayan’daki Mehmet Selim Kiraz Adliyesi’nde 13. Ağır Ceza Mahkemesi Salonu'nda görülen duruşmaya  Trabzonlu Avukatlar’da müdahil olarak katıldı. Trabzonspor'u davada avukatlar Atilla Dilaver,Hakan Orhan ve Celal Çobanoğlu temsil etti.

Duruşmada söz alan Trabzonspor avukatları ise yargılamanın yenilenmesinin hukuka aykrı olduğunu iddia etti.

Bordo mavili ekibin avukatları ayrıca, Yıldırım'ın tanık gösterdiği Cihan Oskay ve polis memuru Lokman Yanık'ın ortaya attığı iddiaların da yalan olduğu iddiasında bulundu. Avukatlar ayrıca, başka davalarda kanun değişikliğinden sonra kurulan hükümlerde değişiklik öncesi tapelerin delil niteliğinin korunduğuna dikkat çekerek kararın emsal alınmasını istediklerini belirttiler.

20150428042033-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor