TS Lange davasını kaybetti

Trabzonspor Lange davasını kaybetti gibi.. Trabzon Adliyesi'nde görülen davada Lange'nin avukatları, Şener ve ekibinin koydurduğu tedbir kararını kaldırdı. Mahkeme davanın son duruşmasını Aralık ayına ertelerken, tedbir kararının kaldırılması Lange'ye de

TS Lange davasını kaybetti

Trabzonspor Lange davasını kaybetti gibi.. Trabzon Adliyesi'nde görülen davada Lange'nin avukatları, Şener ve ekibinin koydurduğu tedbir kararını kaldırdı.

Mahkeme davanın son duruşmasını Aralık ayına ertelerken, tedbir kararının kaldırılması Lange'ye de parasını alma yolunu açtı.

 Onursal başkan Mehmet Ali Yılmaz'ın başkanlığı döneminde Norveç'in Tromso takımından astronomik bir bedelle transfer edilen ve alacaklarının zamanında ödenmediğini gerekçe göstererek Trabzonsporu FİFA'ya şikayet eden Lange'ye davayı kazanması halinde bordo mavililer   5,5 trilyon ödeyecekti.

Davayı kazanan Lange'nin avukatlarının  mahkeme kararı ile birlikte bu akşam  Mehmet Ali Yılmaz tesislerine giderek konu ile ilgili olarak Trabzonsporlu yetkililerle bir görüşme yaptı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler