TS kurucu başkanını unutmadı

Trabzonspor'un kurucularından merhum Sebahattin Kundupoğlu'nun adı Şanlıurfa'da yapımı gerçekleştirilen bir ilköğretim okuluna verilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, TOÇEV ve Show Tv'nin ortaklaşa düzenlediği kampanyaya katılan Trabzonspor kulübünün desteğiyl

TS kurucu başkanını unutmadı
Trabzonspor'un kurucularından merhum Sebahattin Kundupoğlu'nun adı Şanlıurfa'da yapımı gerçekleştirilen bir ilköğretim okuluna verilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, TOÇEV ve Show Tv'nin ortaklaşa düzenlediği kampanyaya katılan Trabzonspor kulübünün desteğiyle yenilenen okul için tören 24 Eylül 2008 tarihinde gerçekleştirilecek.

Başkan  Sadri Şener, Trabzonspor Kulübü olarak sportif konuların dışında sosyal olaylara büyük önem verdiklerini vurgulayarak, “Eğitime yaptığımız katkılar bu hassasiyetimizin en önemli parçasıdır” ifadesini kullandı.

Kulübümüz kurucularından Sabahattin Kundupoğlu'nun Trabzon'un yetiştirdiği en önemli spor yöneticilerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Şener, “Merhum Kundupoğlu bu becerisinin yanı sıra çok sayıda yöneticinin yetişmesine katkıda bulunduğu gibi ilimizdeki eğitim faaliyetlerinde de öncü olmuş bir kişilikti. Bu anlamda yapımını maddi anlamda desteklediğimiz Şanlıurfa'daki köy ilköğretim okuluna ailesinin de muvafakatını alarak onun adını vermeyi uygun gördük. Kendisini bu vesileyle bir kez daha minnetle ve rahmetle anıyoruz.” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler