TS kulübü açıklama yaptı

Trabzonspor Kulübünün 7 Eylül 2008 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda yaşanan bir takım tatsız gelişmeler sonrasında yönetim kurulu tarafından Disiplin Kurulu'na sevkedilen üyelerle ilgili olarak bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşle

TS kulübü açıklama yaptı

Trabzonspor Kulübünün 7 Eylül 2008 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu'nda yaşanan bir takım tatsız gelişmeler sonrasında yönetim kurulu tarafından Disiplin Kurulu'na sevkedilen üyelerle ilgili olarak bir açıklama yapıldı.


Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Kamuoyunun yakından bildiği gibi 7 Eylül 2008 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulumuzda yaşanan bazı tatsız olaylara sebebiyet veren ve içinde bulunan üyelerimiz yönetim kurulumuz tarafından Disiplin Kurulu'na sevkedilmişlerdir.

Buradaki temel amaç üyelerimizi peşinen cezalandırmak değil, kulübümüzün özellikle ulusal anlamdaki imajına yönelik olumsuz izlenimler bırakacak bu eylemin karşılıksız kalmamasını sağlamaktır.

Yönetim kurulumuz kendisine yönelik tavırlara karşı daha müsamahakar ve anlayışlı davranabilir ancak kulübümüzün genel yapısını zedelemeye yönelik ve üstelik yansımaları itibariyle yapılan genel kurulun sonucunu da etkileyen böylesi girişimleri görmezden gelemez.

Sorumlular olarak işleyişi ve sonuçları itibariyle camiamıza fayda getirecek, sağlıklı, üyelerin yarıda terk etmedikleri genel kurul ortamlarına zemin hazırlamak hepimizin görevi olmalıdır.

Bu konudaki hassasiyet genel kurul salonlarında olduğu gibi kulübümüzün toplu olarak temsil edildiği stadyumlarda da gösterilecektir. Bireysel ve kitlesel olarak Trabzonspor adına ve camiasına zarar verecek eylemleri gerçekleştirenler hakkında mutlaka yasal yollara başvurulacaktır. Bu yolla gerekli caydırıcılığın sağlanması da hedeflenmektedir.

Kuşkusuz her iki konumda da nihai kararı verecek olan merci kulübümüzün disiplin kuruluyla adli yargı olacaktır. Yönetim kurulumuz bu durumda kararlara her zaman saygısını göstererek yoluna devam edecek ve Trabzonspor'un her türlü menfaatini korumak adına tavizsiz tavrını sürdürecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor